7. İzmir Nuri Bilgin Psikoloji Günleri

İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Psikoloji Bölümü ve Psikoloji Topluluğunun organizasyonuyla bu sene üniversitemizin ev sahipliğinde düzenlenen 7. İzmir Nuri Bilgin Psikoloji Günleri, başta İzmir'deki üniversiteler olmak üzere bölgedeki diğer üniversitelerden de dinleyicilerin katılımıyla 16-17 Mayıs 2024 tarihlerinde gerçekleştirildi. Sayın rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Berktaş’ın açılış konuşmasını yaptığı etkinliğe, İzmir’deki üniversitelerden 18 öğretim üyesi konuşmacı olarak katıldı. Oturumlar boyunca dinleyiciler birbirinden kıymetli konuşmaları büyük bir ilgiyle takip etti. Oturumların sonunda ise soru-cevap bölümleri düzenlenerek katılımcılar, merak ettikleri konular hakkında bilgi alma fırsatı buldular.